Els colors parlen per tu. Pressupost a mida

Treballs

Pintures

Apliquem tot tipus de pintures i revestiments a pisos, locals, oficines, comunitats de veïns i petites façanes. A nivell de clíniques i residències realitzem el manteniment mitjançant un tipus de pintures inodores i resistents a les bactèries. Podem disposar de la collaboració de dues interioristes, que us assessoraran sobre colors, mobles i complements amb una tarifa realment competitiva. Els nostres proveïdors són primeres marques: Procolor, Sikkens, Monto... etc. Sempre tenim a la vostra disposició els certificats de qualitat de tots els nostres productes.

Microciment

El microciment allisat és un revestiment d'un gruix mínim que ens ofereix una nova manera de rehabilitar parets i terres. El seu acabat ofereix una perfecta adhesió sobre superfícies de formigó, rajoles de cuina o bany, gres, rajoles tipus tova, fusta, metall... etc. La manera més ràpida, neta i efectiva a l'hora de renovar revestiments o terres.

Parquet

Subministrem i colloquem tot tipus de parquets de primeres marques: HARO, MEISTER, QUICK-STEP, MH... etc. Reparem i polim parquets installats que recuperen el seu color i brillantor originals.

A & M Pintors Decorado con papel de colgadura

Empaperar

A & M Pintors Pisos

Pis

A & M Pintors Tarima antes y después

Tarima

A & M Pintors Escuela

Escola Sant Vicent

  • A & M Pintors Restaurante
  • A & M Pintors Comedores del restaurante

Restaurant